Lidt om os

Husstanden består i dag af Jane og Kjeld, samt vores dejlige boxer, Arnakkekilden's Glorious Gina G.

Vores boxerliv startede i 1974, da vi fik "Buller", en dejlig livsglad rød han, så var vi solgt, og har haft boxere lige siden. Efter "Buller" fik vi "Cindy", en tigret tæve, som måske ikke var den smukkeste, men så absolut den klogeste, hun havde simpelthen bare styr på hele familien. Cindy blev 13 år, og da hun var 9 år fik vi en "hittehund", "Josefa" en skøn rød tæve, som hurtigt faldt til og gav Cindy helt nyt liv, de to havde det pragtfuldt sammen. Da vi i starten af 1999 mistede Josefa, var det jo længe siden vi havde haft hvalp, og måtte derfor ud på diverse udstillinger, for at finde ud af hvilke af de daværende linier der passede ind i vores idealbillede af boxeren.

Det var svært at finde den helt rigtige, men det lykkedes, og i sommeren 1999, flyttede så en lille prinsesse ved navn Rodsteds Betzie ind i vores hjem, og med hende en verden, som på mange områder var rimelig ny for os. En verden fyldt med hundeudstillinger, lydighedstræning, dejlige boxerhvalpe, og ikke mindst, mange nye gode venner. I foråret 2002 fik vi vores eget kennel navn "Arnakkekildens", og Betzie hendes første kuld hvalpe, et pragtfuld kuld bestående af 2 hanner og 2 tæver, hvoraf vi selv beholdt Alicia.
Betzie har fået 3 dejlige kuld hvalpe, og er nu gået på aftægt, hvorefter Alicia har overtaget, og hun har fået 3 skønne kuld, hvor vi fra hendes andet kuld selv beholdt Emmylou, sidst man ikke mindst har vi senest fået Gina G. som er efter Arnakkekilden's Feline. Feline er fra Alicia's sidste kuld.


Vores hunde indgår som en del af familien, og har altid mulighed for at være i tæt kontakt med os.
Vi er kun en lille opdrætter, som laver et kuld hvalpe en gang imellem når tiden er til det og det hele passer sammen, vi kan med god samvittighed sige at vi går "all inn", og vi prøver at satse på kvalitet og ikke på kvantitet.
Vi tilstræber altid at lave typefulde hvalpe, mentalt stærke, og ikke mindst med sundheden i højsædet, de skal jo gerne være til glæde for os, og ikke mindst vores hvalpekøbere i mange år.
Når vi har hvalpe, er føde/hvalpeværelset lige midt i huset, så der er liv omkring dem og hvalpene er en del af dagligdagen, vi beskæftiger os meget med dem, både samlet og enkeltvis, så de også prøver at være væk fra flokken, de bliver stimuleret og præget i det tempo den enkelte hvalp kan kapere, de kommer selvfølgeligt også ud at køre bil og gå i snor den sidste tid vi har dem.

Vores mål er at avle og sunde, racetypiske boxere med et godt og kærligt temperament.

Vi er medlem af DKK, Boxer-klubben og Boxergruppe Viborg
 

Hvorfor Arnakkekilden??